Élőzene ahogy szeretnéd!

Az Aranyláng Tánczenekar a legjobb választás esküvőre, céges rendezvényre, mivel a repertoárban minden korosztály megtalálja kedvenc dalait: örökzöldek, táncdalok, slágerek, disco, rock, rock’n roll, latin, mulatós zenék,…

"A lényeg, hogy buli legyen!"

2001 óta több száz rendezvény, esküvő, és bál jó hangulatának megteremtésén vagyunk túl.

Műsorunkat a legnagyobb slágerekből válogatjuk, mindig a közönség igényeinek megfelelően!

Tom énekel zenekar vidám

 


Részletes repertoárlista: letöltés

Tekintsen bele a fergeteges hangulatú koncertjeinkbe: videók

 

 


Állítsa össze saját zenekarát (2-5 fő):

A legjobb hangzás érdekében elsődleges ajánlatunk mindig az 5 fős zenekar. Amennyiben azonban az Ön rendezvénye kisebb költségvetésű, vagy nem férne el a nagy létszámú zenekar a fellépés helyszínén, akkor kisebb létszámmal is tudjuk biztosítani az élőzenét, és a jó hangulatot.

Tenorista vendégművészünkel

 

Ajánlatot kérek!

 


A zenekar tagjai

Molnár Attila

Zenekar és autó vezetés, billentyű, ének, vokál

10 éves korom óta zenélek, tanulmányaimat a hevesi zeneiskolában kezdtem. Kisérletező tipusú emberként elég sok hangszert kipróbáltam. Először a fafúvósokat, majd 2 évet gitároztam és közben ismerkedtem a zongorával is. Tanáraim zenei pályára szántak szolfézs és zongora szakon, én mégis gépszerkesztő technikusként végeztem el a középiskolát. De "Zene nélkül mit érek én? " Felelevenítettem hát a zeneiskolában szerzett ismereteket, és belemélyedtem a régi slágerekbe. Ekkor még műszaki rajzolóként dolgoztam egy távközlési cégnél. Később voltam boltvezető helyettes egy óraszalonban, majd recepciós és felszolgáló is. Igazából egyik fenti szakmában sem találtam a helyem, a zene viszont mindenhová elkísért.
Később találkoztam Timivel, létrehoztuk az együttest, az "Ős" Aranylángot, amely az évek múlásával kinőtte magát az ismeretlenségből, repertoárban és létszámában is tovább bővült.
A „nagy csapattal” folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindenki táncra perdüljön, ill. jól szórakozzon ott, ahol mi vagyunk a zenekar. A fő profilunk az élőzene, de a stílusunkat meghatározni egyértelműen nem tudom, így a következő titulusokat adtam a magunknak: Tánczenekar, Rendezvényzenekar, Házibuli-zenekar, Partizenekar, Nosztalgia-zenekar, Bulizenekar, Esküvői-zenekar. Nekem tetszik az a zenei kavalkád amit mi képviselünk. Örülök annak, hogy a zenénkben szinte minden könnyűzenei stílus megtalálható. A zene mellett, szabad időbeosztásom miatt volt időm mással is foglalkozni: Legfrissebb végzettségem szerint nemzetközi kapcsolatok szakértő vagyok, ami a Kodolányi János Főiskolán eltöltött 3 év erménye.

 

FéthTímea

Ének, vokál, konga, közönségkapcsolatok és marketing

Végzettségemet tekintve könyvelő vagyok, de a marketing mindig is jobban érdekelt, több cégnél ilyen területen dolgoztam, leghosszabb ideig a kozmetikai iparban, értékesítés és képzés tekintetében. Majd a vendéglátóiparban szereztem széles körű tapasztalatokat.
2004-ben létrehoztam egy saját rendezvényirodát, melyben maximálisan ki tudom használni a több éves vendéglátós és zenekari tapasztalatokat. Mivel zenekarunk saját magát menedzseli, ezért én végzem a zenekar adminisztrációit, levelezését, ha valaki felveszi velünk a kapcsolatot, többnyire velem fog találkozni, egyeztetni, programokat megbeszélni.
Rendezvényeinken az éneklés mellett gyakran vagyok az est háziasszonya, ceremóniamestere. Az éneklés régi álmom volt egy igazi zenekarban. Kihívás számomra, ha felelhetek a hangulatért, ha dalainkon keresztül megoszthatom érzéseimet másokkal. Amikor együtt táncolunk és énekelünk, jó látni, hogy megszűnik minden határ és gátlás az emberekben. Az élőzene által önfeledtté és felszabadulttá válnak, ami mindig erőt ad nekünk is, ettől tudunk egyre lelkesebben játszani.

 

Szabó Adrienn

Szaxofon, vokál

Mindig is vonzott az élőzene, de csak 12 évesen kezdetem el fuvolázni a Hajdúhadházi Művészeti Iskolában, majd folytattam a klarinéttel, ezután pedig néhány év elteltével szaxofont vettem a kezembe.
Érettségi után a Kőbányai Zenei Stúdióban folytattam zenei tanulmányaimat, ahol olyan nagyszerű tanáraim voltak mint Csejtei Ákos, Csiszár Péter, Halász János, Elek István és Bársony Bálint.

 

Turán Tamás

Dob, vokál

8 évesen szaloncukros dobozokon és anyukám fedőin kezdtem fakanállal. A zeneiskolában klasszikus előtanulmányok után jazzgitár tanszakon tanultam a változatosság kedvéért, de végül is győzött a dobok iránti szerelem. 17 éves koromtól játszom élőzenét, számos zenekarban és a legkülönfélébb stílusokban (a latintól a rockzenéig) gyűjtöttem tapasztalatokat.
Törekszem az ízléses változatos ritmusvilág kialakítására. A dobot inkább dallamhangszernek felfogva olyan ötletadók, ismeretlenül is tanárommá vált előadók nyomdokain haladva mint Dave Weckl, Billy Cobham vagy a magyarok közül Vadász Péter, Németh Gábor.
"A dobot nem ütni kell, hanem játszani rajta." Ennek szellemiségében fogalmazom ritmikai mondandóm.
Yamaha Stage Custom és Pearl hangszereken játszom és esküszöm az Istanbul cintányérok csodálatos hangjára.
„Civil” végzettségem agrármérnök.

 Turán Tamás 2010 Turán Tamás dob 2008  Turán Tamás dob 2009

 

Dr. Pál István

Gitár, ének, vokál

Amióta az eszemet már gondolkodásra is tudtam használni, azóta tudom hogy valamilyen szinten a zenével akarok foglalkozni. Na ezt a nagy felfedezést aztán követte a zenei tanulmányok sora, amiből kiderült hogy egy ember, akinek van egy kis tehetsége a zenéhez, de mindenekelőtt van szorgalma és kitartása, az előbb vagy utóbb eljut arra a szintre hogy másokat is szórakoztasson, ne csak saját magát. Nos velem is ez történt és ma már ott tartok hogy amikor a színpadra állok, csak arra törekszem, hogy aki hallja a zenénket az nagyon jól érezze magát. Természetesen a élőzene mellett van egy másik nagy szerelmem még pedig a hozzám forduló betegek fogának meggyógyítása, mivel főállásban fogorvos vagyok.

Doki 

Deli Bence

Gitár, vokál

Gitárral a kezemben születtem, azóta sem tettem le.
Nagy kedveceim Eric Clapton és Santana.

Deli Bence 2009 Deli Bence 2009Aranyláng Tánczenekar 4 fővel

 

Aranyláng Tánczenekar

Az Esküvői zenekar
Élőzene esküvőre, lakodalomba, bálra falu- vagy városnapokra

 

 
Aranyláng Tánczenekar © 2018
newsletter_subscribe